9- وصل شدن به SQL Server و ساخت Database جدید قبل از ادامه مبحث، به یه نكته كوچیك كه یادم رفت در مطلب قبلیم بگم، اشاره كنم. تلفظ صحیح SQL ، بصورت سیكوئل است. این تلفظ چیزی است كه من در فیلمهای آموزشی به لهجه آمریكایی شنیدم. حالا مطلب قبلی رو ادامه میدم.
پس از نصب SQL Server 2005 حالا میخواهیم به سرور وصل بشیم و تغییراتی را اعمال كنیم. برای این كار از نرمافزاری به نام SQL Server Management Studio (كه در صورت انتخاب، همراه با سرویس SQL Server 2005 نصب میشود) استفاده میكنیم. همونطور كه قبلاً هم گفتم، وجود این برنامه در كامپیوتر دلیلی بر وجود سرویس SQL Server روی آن كامپیوتر نیست. چون میتوان این برنامه را بدون نصب سرویس SQL Server 2005 نصب نمود و همچنین میتوان سرویس SQL Server 2005 را بدون نصب این برنامه، نصب نمود.
دسترسی به این برنامه، از مسیر زیر امكانپذیر است:
Start>All Programs>Microsoft SQL Server 2005>SQL Server Management Studio
و یا اینكه در Command Prompt تایپ كنید sqlwb
كه پس از اجرا، پنجرهای شبیه عكس زیر را خواهید دید.
برای وصل شدن به یك سرور باید نام آن سرور را بدانید. نام سرور میتواند به اشكال مختلف به شرح زیر باشد:
OrionComputer : كه در حقیقت نام كامپیوتر میباشد.
OrionComputer\InstanceName: همانطور كه قبلاً گفتم، میتوان در یك كامپیوتر، چند Instance از SQL Server داشت. InstanceName نام آن Instance در كامپیوتر OrionComputer میباشد.
172.150.12.54 : كه همان IP سرور میباشد.
172.150.12.54\InstanceName : دقیقاً همانند مورد دوم است. فقط در اینجا به جای نام كامپیوتر، IP آن را ذكر میكنیم.
(Local) : برای دسترسی به كامپیوتر Local به كار میرود كه البته میتوان به جای (Local) از نقطه نیز استفاده كرد (مانند شكل فوق)
(Local)\InstanceName : دقیقاً مانند مواردی كه در بالا ذكر شد.
AAA : میشه برای هر سرویس SQL Server به اصطلاح یك Alias تعریف كرد. و من در این مثال فرض كردم Alias سرور من، AAA هست!
پس از وارد كردن نام سرور، باید تكلیف قسمت Authentication را روشن كرد. اگر در هنگام نصب SQL Server نحوه Authentication Mode رو روی Windows Authentication گذاشته باشید و به خودتون هم دسترسی داده باشید، در اینجا هم Windows Authentication رو وارد كنید و چون شناسایی شما توسط ویندوز انجام میشه، در اینجا لازم به وارد كردن یوزرنیم و پسورد نیست. اما اگر حالت Mixed Mode رو انتخاب كرده باشید، باید نام كاربری و كلمه عبور را وارد كنید. توجه داشته باشید كه Authentication Mode رو بعد از نصب سرویس SQL Server هم میشه بصورت دستی تغییر داد.
حالا اگر همه چیز درست باشد، شما با كلیك بر روی دكمه Connect به سرور وصل میشید و بسته به نوع دسترسی، میتوانید اطلاعات را مشاهده كرده و یا تغییراتی اعمال كنید.
پس از ورود به سرور از قسمت Object Browser میتوانید به دیتابیسهای موجود دسترسی پیدا كنید. (شكل زیر). البته موارد دیگری مانند Security,Server Objects,Replication و ... وجود دارند كه ما در اینجا به آنها اشاره نمیكنیم.
در شكل بالا، چهار Database وجود دارد: AdventureWorks و AdventureWorksDW و Northwind و Pubs. كه دو مورد اول از نمونه دیتابیسهای ورژن 2005 هستند و دو مورد دوم یعنی Northwind و Pubs از نمونه دیتابیسهای ورژن 2000 هستند. ما در آینده و بrن ای وthw ;بدو/hw كلا به آنها اشاره نمیكنیم.
در شكل بالا، چهار Database وجود دا1sیكنth;
' كلا="2" 0 <تر v lPكنth;
ه دیucكلا ، Nortدون نصب />
دیtانند Security,Server Objects,Replication و ... وجود دارند كه ما در اینجا به آنها اشاره نمیكنیم.
در شكل بالا، چهار Database وجود دارد: AdventureWorks و Adve5ys' كلا="2" 6 " 6نجا به آنها اشاره نمیurTriDv class="poslttp:/p?aمیشید و ر). البته مواردointureWorks و Adve5ys' كلا="2" 6 " 6نجا به آنها اشاره نمv">SQL u">SQL به آpCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
آموزش Sql Server
|
نويسنده |
موضوع: آموزش Sql Server (دفعات بازدید: 1573 بار)
|
|
|
درحال بارگزاری ...