project
داره خودمونی میشه

تعداد ارسال: 53
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 16
-دریافت شده: 19
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 MS Internet Explorer 6.0
|
 |
« : 24 شهريور 1388,ساعت 18:10:22 » |
پاسخ
|
سلام خسته نباشید من توی مامبو سایتی ایجاد کردم حالا با کلیک روی منوهام میگه چیزی برای نمایش وجود ندارد ولی من با ایجاد نکته ها مطالبی رو توش گذاشتم.
|
ساقه شکستن قانون طوفان است ،تو نسیم باش و نوازش کن.
|
|
|
Siavash
مدیر ارشد

تعداد ارسال: 5414
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Opera 9.64
|
|
چند روزی شدیدا درگیرم... کمتر سر میزنم.
آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!
تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد (ناپلئون)
|
|
|
مهدی هواسی پور
همکار دانشنامه

تعداد ارسال: 397
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 24
-دریافت شده: 46
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.5.3
|
سلام به آقای پروجکت ، عزیز من آموزش چگونگی تغییر لوگوی سایت را براتون قرار دادم در انجمن اموزشهای دیگر که یکیش همین ساخت منو و ارد کردن اطلاعات و فراخوانی است را به اختصار برای شما توجیح میکنم چون من در تمام مدیریت محتوای را انجام داده و این قسمتهای منو سای نیز جزء ساده ترین منوال یک سایت خوب است : توضيحاتي مختصر در مورد ماژول هاي پيشفرض مامبو
در سيستم مديريت محتواي مامبو دو نوع ماژول وجود دارد يكي ماژول هاي بخش مديريت مي باشد و ديگري ماژول هاي بخش كاربري كه به دليل پر كاربرد بودن ماژول هاي بخش كاربري تنها اين بخش را در اينجا شرح مي دهيم.
ماژول هاي بخش كاربري
1. تبليغات : نمايش بنر هاي فعال در كامپوننت تبليغات به صورت تصادفي 2. جستجو : نمايش جعبه جستجو براي جستجوي سريع تر 3. منوي اصلي : نمايش منوي هاي فعال در بخش منوی اصلی 4. منوي كاربري : نمايش منوي هاي فعال در بخش منوی کاربری 5. ساير منوها : نمايش منوي هاي فعال در بخش سایر منو ها 6. ورود و خروج : امكان ورود و خروج و ثبت نام كاربران را در اختيار بازديدكنندگان قرار مي دهد 7. لینک RSS سایت : نمايش انواع خروجي هاي سايت از قبيل RSS -ATOM -OPML براي استفاده در ساير سايت ها 8. آمار : نمايش آمار مربوط به اطلاعات سرور و اطلاعات سايت و تعداد بازديد كنندگان 9. انتخاب قالب : توسط اين ماژول به كاربران امكان تغيير قالب سايت داده مي شود. 10. آرشيو : نمايش ماه هاي سال و مطالب آرشيو شده در آن ماه ها 11. بخش ها : نمايش بخش ها 12. آيتم هاي مرتبط : نمايش تيتر مطالبي كه با مطلب جاري داراي اشتراكات در كلمات كليدي هستند 13. لينك آور : نمايش سايتي ديگر در داخل سايت شما 14. نكته ها : نمايش تصادفي از مطالبي كه در مجموعه يا بخش خاصي كه شما آن را انتخاب كرده ايد 15. نظر سنجي : نمايش نظر سنجي هاي فعال در كامپوننت نظر سنجي 16. حاضرين در سايت : نمايش تعداد افراد آن لاين در سايت 17. عكس اتفاقي : نمايش تصوير تصادفي از داخل پوشه اي كه قبلا شما آن را انتخاب كرده ايد 18. منوي بالا : نمايش منوي هاي فعال در بخش منوی بالا به صورت افقي 19. آخرين اخبار : آخرين مطالبي كه به سايت ارسال شده را مي توان ديد 20. محبوب ترين ها : مطالبي كه بازديد كننده زيادي داشته اند را ليست مي كند
در ضمن ماژولی هم فارسی سازی کرده ایم بنام منوساز آبشاری یا Swmenu که من در چند مدیریت محتوای و سایتهای ایستا و دیتا تست کرده ام و آموزشش ا دار گفتم وقت کنم براتون یا در انجمن ارسال میشود و نکته اینکه شما ابتدا کتب ا مطالعه کنید بعد وارد طراحی شوید و حتما 4 سال باید یک بلاگ نویس باشی تا پشتکارت و نتایج کار عالی شود پس موفق و در پناه حق
|
Advertise طراحی سایت -پشتیبانی - طراحی انیمیشن و جلوه های سه بعدی و ساخت پوسته سایت -تبلیغات فلش طراحی آرم های : تجاری-شخصی وسازمانی طراحی وبلاگ اختصصای با قالب سفارشی - طراحی نوار ابزار اختصاصی برای شما طراحی نرم افزار و طراحی پورتالهای نرم افزاری همه با بهترین کیفیت و بسته بندی ویژه. طراحان جوان
|
|
|
|