paranoid
مدیر تالار

تعداد ارسال: 816
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 142
-دریافت شده: 492
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.11
|
 |
« : 17 شهريور 1388,ساعت 08:27:57 » |
پاسخ
|
گفتم يه تاپيک جامع بزنم که هم خودم گيج نشم و هم دوستان  هر دی وی دی 700 تومان
(محتويات فرقی نميکند،مثلاً 6 تا فيلم DVDRip باشه يا يک dvd نرم افزار)
ارسال کمتر از 3 ديسک انجام نميشود.(دليلشم اينه که هزينه پست برای يک ديسک 1800 تومان ميشه که از هزينه 2 dvd هم بيشتر،و اين اصلاً به سود مشتری نيست. ) ليست انتخابی خودتون را برای من ميل يا پيغام خصوصی کنيد،سپس من شماره حساب و هزينه نهايی (هزينه dvd + پست) را برای شما ارسال ميکنم. محصولات آموزشی :
آموزش هک در 2 دی وی دی آموزش هک در یک دی وی دی (Mohajem Underground Team) ويکيپديای آفلاين (Offline Wikipedia 100 GB) در 2 دی وی دی آموزش فارسی ويژوال بيسيک 6 (6CD يا 1 DVD) آموزش راز های فتوشاپ به زبان فارسی (4 DVD) آموزش راز های فتوشاپ به انگليسی (5 DVD) آموزش شعبده بازی در 2 دی وی دی …..
*************************************************************** محصولات نرم افزاری :
نرم افزارهای بدون نصب محصول P30World در یک دی وی دی دائرالمعارف Windows به نام Encarta در یک دی وی دی نرم افزار + بازی + فيلم مخصوص گوشی موبايل در یک دی وی دی مترجم نارسيس در یک دی وی دی پک نرم افزاری لرد 2009 در 10 دی وی دی عظيم ترين پک نرم افزاری ايران به نام کوانتوم پک 2 در 16 دی وی دی پک بسيار بزرگ تمپلت های مانستر (Monster Template) مناسب برای علاقه مندان به طراحی صفحات وب در 9 دی وی دی سيستم عامل Ubuntu 9.04 در یک دی وی دی سيستم عامل Xp Dark Edition در یک دی وی دی کتاب های صوتی شامل کتب فارسی و انگليسی در 1 DVD ……..
*************************************************************** فيلم :
فيلم های ايرانی قديمی شامل 50 DVD (دانلود ليست فيلمهای ايرانی) فيلم های DVD Rip و HD-Rip با حجم های حداکثر 2 CD شامل 600 عنوان (دانلود ليست فيلمهای دايويکس) در صورت نبودن اسم فيلم،فيلم مورد نظر را برای بنده پ.خ کنيد. فيلم های HD با حجم تقريبی 1 ترابايت (دانلود ليست فيلمهای HD)
*************************************************************** فيلمهای مستند :
مستند شگفت انگيز BBC Planet Earth در دو نسخه DVD و HD (به ترتيب شامل 6 DVD و 11 DVD) مستند بسيار زيبای 1000 places to see before you die هزار جايی که قبل از مرگ بايد ديد،کيفيت HD شامل 6 DVD مستند زيبای Universe در مورد سيارات درون منظومه شمسی شامل 6 DVD (کيفيت HD) مستند بسيار زيبای در مورد حشرات (فيلمبرداری از نزديک با کيفيت HD ) در يک DVD Pimp My Ride برنامه اي بسيار زيبا در رابطه با باز سازی ماشین های از رده خارج در 3 DVD
*************************************************************** کارتون :
کارتون بسيار زيبای ماجراهای سندباد در 4 DVD کارتون خاطره انگيز هاکلبری فين در 4 DVD چاق و لاغر در 2 DVD تقريباً تمام کارتون های دوبله شده توسط شرکت گلوری و جوانه (تبديل شده از DVD اورجينال و بدون سان*سور فرمت Divx)
*************************************************************** سريال :
سريال خارجی زياد هست در صورت نياز پ.خ بديد ولی ايرانی : دائی جان ناپلئون در 4 DVD ایتالیا ایتالیا در 2 DVD
*************************************************************** موزيک ويدئو : زيادهست،لطفاً اسم خواننده مورد نظر را بگيد. لطفا هر سؤال ديگه اي بود همين جا مطرح کنيد. 
|
|
|
|
paranoid
مدیر تالار

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.11
|
رزرو برای آپديت های احتمالی 
|
|
|
|
|
paranoid
مدیر تالار

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.11
|
با سلام خدمت دوستان گلم!(ايهام که نداره  ) ميخواستم برای اعتمادسازی در مورد بازارچه برای 5 نفر اولی که سفارش ميدهند،ابتدا درخواست خود را تحويل بگيرند،سپس مبلغ را واريز کنند.البته فقط برای 5 نفر اول.
|
|
|
|
|
mahditnt
مدیر دانشنامه

تعداد ارسال: 993
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 497
-دریافت شده: 211
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.10
|
سلام آرمان جان طرح هاي گرافيكي جديد (مثل وكتوره گل و پسزمينه براي ظراحي عكس آتليه) يه صورت لايه باز هم داري ؟
|
من به فکر خستگی های پره پرنده هام تو بزن تبر بزن
|
|
|
paranoid
مدیر تالار

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.11
|
ببين اين بدردت ميخوره! محتويات پک را از لينک زير ببين. "جعبه ابزار فتوشاپ نسخه 2009 " Photoshop ToolBox 2009 9dvd*700+2200=8500 البته قابل شما را نداره،اول ميفرستم رسيد به دستت اون موقع واريز کن. 
|
|
|
|
|
mahditnt
مدیر دانشنامه

تعداد ارسال: 993
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 497
-دریافت شده: 211
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.10
|
خيلي ممنون آرمان جان ولي من فقط بكراند و وكتور گل لازم دارم همه كه نمي شه گفت ولي از اين قبيل ابزار فونت اكشن وفيلتر خيلي دارم 
|
|
|
|
|
paranoid
مدیر تالار

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
سیستم عامل:
 Windows XP
کاوشگر:
 Firefox 3.0.11
|
خواهش ميکنم  ،حالا توی آرشيوم يه نگاهی ميکنم،همين جا بهت خبر ميدم! 
|
|
|
|
|
|