Siavash
مدیر ارشد

تعداد ارسال: 5414
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741
|
 |
« : 24 فروردين 1388,ساعت 04:47:37 » |
پاسخ
|
به درخواست Vahid001 عزیز: پسورد: klotser
|
چند روزی شدیدا درگیرم... کمتر سر میزنم.
آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!
تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد (ناپلئون)
|
|
|
vahid001
داره خودمونی میشه

تعداد ارسال: 45
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 0
-دریافت شده: 0
|
سلام. ممنون از قرار دادن فيلم Men not allowed. من هر 8 قسمت اين فيلم را بطور كامل دانلود كردم ولي وقتي خواستم extract يا همون unrar كنم به من error داد و فايلها را باز نكرد. حتي شروع به بازكردن فايها نكرد كه مثلا بگم وسط unrar به من error داد. اگر در وسط كار error ميداد ميفهميدم مشكل از كجاست. لطفا راهنمايي بفرمائيد كه چيكار بايد كرد. به نظر شما اگر فايلها به شكل مستقيم دربياند امكان درست شدنش هست يا نه؟ با تشكر فراوان
|
|
|
|
|
Siavash
مدیر ارشد

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
وحیدجان دقیقا چه پیغامی میده؟ متن دقیق پیام خطا رو برام همینجا بنویس.
|
|
|
|
|
vahid001
داره خودمونی میشه

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
سلام. وقتي هركدام از فايلها را بخوام unrar كنم يك پيغام ميدهد. مثلا وقتي فايل زيپ شده قسمت اول را ميخوام unrar كنم پيغام زير را ميده: MnAes{1} . part .rar: unexpected end of archive و براي قسمت دوم: MnAes{2} . part .rar: unexpected end of archive به همين ترتيب الي آخر. درضمن حجم فايلها با هم برابر است.
|
|
|
|
|
Siavash
مدیر ارشد

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
شما همه ی فایل ها رو در یک فولدر قرار بده و توجه کن که حتما اسم فایل اول MnAes.part1.rar باشه، اسم فایل دوم MnAes.part2.rar باشه و الی آخر... نه یه کاراکتر کمتر و نه یک کاراکتر بیشتر.
دوباره شروع کن به UnRar کردن فایل ها این بار مشکل برطرف میشه.
|
|
|
|
|
Siavash
مدیر ارشد

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
فایل ها رو جابجا نام گذاری نکنی ها! فایلی که شماره ی 1 هست همون فایلیه که لینکش هم به شماره ی 1 ختم میشده.
|
|
|
|
|
vahid001
داره خودمونی میشه

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
متاسفانه باز هم نشد. تمام فايلها را در يك فلدر قرار دادم با همان اسمي كه دانلود شدند (بدون تغيير) ولي باز هم باز نكرد. اندازه هر فايل هم 98078kbاست. آخه من تمام فيلم هام از همين روش دانلود و unrar ميكنم و تا بحال مشكلي هم نداشتم شما كه ديگه بايد من خوب شناخته باشيد ولي اين بار نميدونم چرا فايلها باز نميشند.
|
|
|
|
|
|