صفحه: 1 2 3 4   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مشکل هنگ کردن ویندوز xp هنگام قرارگیری در موقعیت اسکرین  (دفعات بازدید: 1384 بار)
mehriran
تازه وارد
*
تعداد ارسال: 14

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری
-اهدا شده: 0
-دریافت شده: 0

« : 18 فروردين 1388,ساعت 07:03:59 »
پاسخپاسخ

یه مشکلی برای کامپیوترم ایجاد شده بدین صورت که
از موقعی که درایو ویندوز قبلی رو فرمت کردم و ویندوز جدید نصب کردم؛ وقتی کامپیوترم رو برای مدتی رها می کنم (چه با اسکرین سیور چه بدون اسکرین سیور)، هنگ می کنه به طوری که باید دوباره ری استارتش کنم.

از دوستان کسی میدونه علتش چیه و چه جوری درست میشه؟
ضمنا سیستم عامل xp Sp3 رو نصب کردم و آنتی ویروس کاسپراسکای 2009 نصب کردم و آپدیتش کردم  و سیستم رو کاملا با هاش اسکن کردم

با تشکر
منتظر جواب میمونم
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
Siavash
مدیر ارشد
*
تعداد ارسال: 5414

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741

« پاسخ #1 : 18 فروردين 1388,ساعت 08:15:31 »
پاسخپاسخ

معمولا این مشکل به 3 دلیل می تونه اتفاق بیفته:

1. استفاده از ویندوز XP با SP3
2. نصب نرم افزاری که سرویس خاصی رو همراه خودش فعال میکنه
3. قدرت کم Power سیستم

شما پیش از هر کاری، سیستم رو ReStart کن و بعد از بالا اومدن ویندوز دیگه به هیچی دست نزن، (تاکید میکنم: هیچ برنامه ای باز نکن) فقط بشین و تماشا کن ببین کی سیستم به حالت هنگ میره. ساعت دقیقش رو یادداشت کن و بعد سیستم رو Restart کن تا دوباره ویندوز بالا بیاد، حالا از منوی Start گزینه ی Run رو انتخاب کن و در پنجره ی Run تایپ کن: eventvwr.msc و روی OK کلیک کن. از سمت چپ در پنجره ای که باز میشه دونه دونه روی هر گزینه کلیک کن و از پنجره سمت راست خطاهای مرتبط با اون گزینه رو بررسی کن. حالا روی هر خطایی که زمانش با زمانی که شما یادداشت کردی مطابقت میکرد دوبار کلیک کن تا اطلاعات کلیش نمایش داده بشه. در صفحه ی اطلاات کلی یا همون Events Propertise روی سومین گزینه کلیک کن تا تمام اطلاعات در ClipBoard کپی بشه. حالا اطلاعات رو برامون قرار بده تا ببنیم ازشون چیزی دستگیر میشه یا نه.

(ولی به احتمال زیاد مشکل از SP3 هست) یه نکته دیگه تا یادم نرفته: شما از Theme یا Skin یا Transformer Pack (تبدیل ظاهر XP به Vista یا یه سیستم عامل دیگه) استفاده نمی کنی؟

* می بخشید که خیلی گام به گام و ابتدایی نوشتم، به این جهت بود که شاید شخص دیگری هم به همین مشکل برخورد کرد و این مطلب به دردش خورد.

چند روزی شدیدا درگیرم... کمتر سر میزنم.

آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!

تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد (ناپلئون)
Siavash
مدیر ارشد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #2 : 18 فروردين 1388,ساعت 08:25:51 »
پاسخپاسخ

یه نکته ی خیلی خیلی پیش پا افتاده هست که یهو به ذهنم رسید:

شما در تنظیمات Power هارد رو که خاموش نمیکنی؟

پیش از هر کاری که در پست بالا گفتم به Control Panel برو و گزینه ی Power Option رو باز کن در نیمه ی بالایی صفحه Power Schemes رو روی Home/Office Desk تنظیم کن و در نیمه ی  پایینی هم که 3 گزینه به شرح زیر هست،
1. Turn Off Monitor
2. Turn Off Hard Disks
3. System StandBy

هر سه رو روی Never تنظیم کن، حالا روی Ok کن و خارج شو. صبر کن و ببین سیستم هنگ میکنه یا نه...
mehriran
تازه وارد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #3 : 18 فروردين 1388,ساعت 09:51:22 »
پاسخپاسخ

ممنون سیاوش جان، من خودم به همون SP3 مشکوکم. اون کارهایی که گفتی رو انجام میدم، ضمنا من Theme یا Skin یا Transformer Pack روی سیستم نصب نکردم. درباره اون مساله ای هم که تو پست دوم گفتید همش روی never هست.
Siavash
مدیر ارشد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #4 : 18 فروردين 1388,ساعت 16:01:46 »
پاسخپاسخ

خیلی عالی، پس منتظر نتیجه هستیم چشمک
mehriran
تازه وارد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #5 : 19 فروردين 1388,ساعت 06:50:01 »
پاسخپاسخ

نتیجه:
1- sp3 را پاک کردم ولی درست نشد
2-دیشب کامپوتر از ساعت 2 روشن بود و در حدود ساعت 3 هنگ کرده، در event viewer تو ساعت هنگ شدن اروری نداده ولی تو ساعت 6:13 که ری استارتش کردم تو تب system دو تا ارور زیر رو داده:
Event Type:    Error
Event Source:    Service Control Manager
Event Category:    None
Event ID:    7000
Date:      2009/04/08
Time:      06:13:19 ?.?
User:      N/A
Computer:    MRT-014D9081E54
Description:
The Upload Manager service failed to start due to the following error:
The account specified for this service is different from the account specified for other services running in the same process.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Event Type:    Error
Event Category:    None
Event ID:    7000
Date:      2009/04/08
Time:      06:13:19 ?.?
User:      N/A
Computer:    MRT-014D9081E54
Description:
The TuneUp Theme Extension service failed to start due to the following error:
The executable program that this service is configured to run in does not implement the service.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

از کجا بفهم پاور ضعیف شده؟، اینم بگم که من دیشب حدود دو ساعت با کامپیوتر کار کردم ولی هنگ نکرد

فایل پیوست توسط مدیر حذف شد!
Siavash
مدیر ارشد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #6 : 19 فروردين 1388,ساعت 12:55:35 »
پاسخپاسخ

ظاهر امر نشون میده که مشکل دوم از 3تایی که حدس زده بودیم رخ داده:

1. استفاده از ویندوز XP با SP3
2. نصب نرم افزاری که سرویس خاصی رو همراه خودش فعال میکنه
3. قدرت کم Power سیستم

نقل:
ارسال شده توسط  mehriran  19 فروردين  1388,ساعت  06:50:01
Description:
The TuneUp Theme Extension service failed to start due to the following error:
The executable program that this service is configured to run in does not implement the service.

خیلی احتمالش زیاده که مشکل از همینجا باشه، البته چون به سیستم شما دسترسی ندارم کمی سخته که بخوایم قاطعانه در موردش بگیم، اجازه بدین یه سرچی بزنم ببینم همچین مشکلی راه حل شناخته شده ای داره یا خیر... اگه راه حل خاصی نباشه به نظرم بهترین راه نصب یه نسخه ی جدید از Windows XP SP2 باشه.

من به شخصه خودم این مشکل رو داشتم، بار اول زمانی بود که ویندوزم رو به SP2 ارتقا دادم و متوجه شدم که وقتی سیستم به حالت StandBy میره دیگه نمیشه بیدارش کرد، خیلی باهاش کلنجار رفتم و در نهایت با تعویض CD ویندوز، مشکل حل شد و الآن ویندوزی که روی سیستم دارم بیش از 2 ساله که داره به خوبی کار میکنه. (خیلی ها ماهی یکی دو بار مجبور به تعویض ویندوز میشن!)

بار دوم مشکل از Power بود، قبلا که از یک Power با توان کمتر (300 وات) استفاده می کردم، زمانی که سیستم رو به StandBy میفرستادم دیگه نمیشد سیستم رو بیدار کرد و مجبور می شدم ری استارت کنم، این بار هم تمامی راه ها رو بررسی کردم و کاملا آزمون و خطایی پاور رو با یک مدل 400 وات تعویض کردم! مشکل حل شد... هنوز هم نمی دونم به چه دلیل این اتفاق افتاد می افتاد...
صفحه: 1 2 3 4   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :