paranoid
مدیر تالار

تعداد ارسال: 816
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 142
-دریافت شده: 492
|
دوست عزيزم با مورد آخری که قرار دادن فيلم های داخلی جديد بود شخصاً مخالفم. دليلشم هم اينه که از نظر اخلاقی و شرعی مشکل داره،در ضمن 2 تا فيلم از صمد برای خوشامدگويی به شما در اين قسمت قرار دادم،موفق باشيد. 
|
|
|
|
blindspot
تازه وارد

تعداد ارسال: 1
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 0
-دریافت شده: 0
|
سلام: من بیشتر به فیلم ها اکشن پلیسی و کاراته ای علاقه دارم.
|
|
|
|
|
Siavash
مدیر ارشد

تعداد ارسال: 5414
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741
|
|
چند روزی شدیدا درگیرم... کمتر سر میزنم.
آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!
تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد (ناپلئون)
|
|
|
alireza-r
تازه وارد

تعداد ارسال: 7
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
با سلام و عرض خسته نباشيد، من بيشتر با فيلمهاي اكشن و كارتون (فقط و فقط خارجي) موافقم و همينطور سريالهاي خارجي.قبلا" از تمام زحمات شما كمال سپاسگذاري را دارم. ارادتمند شما : alireza-r
|
|
|
|
|
hrhh2008
تازه وارد

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
سلام به فيلمهاي رومانتيك علاقمند هستم
|
|
|
|
|
mahmoud113
تازه وارد

فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
|
با سلام به همه دوستان و به خصوص مدیریت محترم سایت. از تلاشهاتون بسیار ممنونم. مخصوصا که من آدم مشغولیم و نمی تونم وقت بزارم و همه موارد موجود در سایت رو بگردم اما این امکان که شما برام ایمیل می فرستید و جدیدترینها رو می گید خیلی جالبه. راستش من بیشتر به فیلمهای هالیوودی که پلیسی و پر از درگیری و بزن بزن باشه یه چیزایی تومایه های دای هارد "جان سخت" یا جان کلود و رامبو علاقه دارم البته از کارتن هم بدم نمیاد. ممنننننننننووووووووووووننننننن
|
|
|
|
|
Siavash
مدیر ارشد

تعداد ارسال: 5414
فعالیت هفتگی
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741
|
سلام دوست عزیز،
همین تشویق های شماست که دانشنامه رو برپا نگه داشته. از طرف خودم و تمامی مدیران دانشنامه از پشتیبانی شما سپاسگزارم.
|
|
|
|
|
|