صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: درخواست کامپایلر و ادیتور برای ++C (با شرایط ...)  (دفعات بازدید: 91 بار)
Hadiir
تازه وارد

تعداد ارسال: 3

« : 20 آبان 1387,ساعت 21:31:05 »

با سلام
من دنبال یک ادیتور و کامپایلرم که محیط برنامه نویسیش مثل این عکس باشه برای ++C
کدها رو به طور کامل رنگی کنه محدوده کدها رو مشخص کنه و ....

ایا چنین برنامه ای هست؟
تشکر.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
sinbad68
مدیر تالار

تعداد ارسال: 690

« پاسخ #1 : 20 آبان 1387,ساعت 23:08:33 »

سلام.

دوست عزیز کامپایلر c تحت ویندوز نین امکانی داره.

اما خطا زیاد داره؟
Siavash
مدیر ارشد

تعداد ارسال: 1359

« پاسخ #2 : 21 آبان 1387,ساعت 00:02:04 »

من دقیقا متوجه مشکل نشدم!

شما ادیتور تحت ویندوز میخوای؟ اگه همچین چیزی میخوای بهترینش Microsoft Visual Studio 6 هست.

اما اگه میخوای ساده و دم دستی باشه یا برای محیط لینوکس میخوای Devcpp رو پیشنهاد میکنم که لینک دانلودش هم در پست شماره ی 3 از تاپیک زیر قرار داده شده:
[شما اجازه دیدن لینک را ندارید:Register or Login]

محیطش هم این شکلیه:

اون عکسی که گذاشتی مربوط به برنامه NotePad++ هست که خودش این قابلیت رو داره و برای کامپایل برنامه در داخل خودش هم میتونی از بالای صفحه ی اصلیش گزینه ی RUN رو انتخاب کنی و در صفحه ای که میاد آدرس برنامه GCC.EXE رو بهش بدی، از این به بعد هر وقت F5 بزنی برات کامپایل هم میکنه.

یه چیز دیگه هم تو مایه های NotePad++ هست به نام Source Editor که محیطش هم اینجوریه:

ولی هیچ چی Microsoft Visual Studio و بعدش هم DevCpp نمیشه.

آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!
Hadiir
تازه وارد

تعداد ارسال: 3

« پاسخ #3 : 21 آبان 1387,ساعت 00:10:18 »

من در حال حاضر دارم برنامه نویسی ++C رو با کتاب (برنامه نویسی به زبان ++C) نوشته دایتل کار میکنم و کدها رو هم توی محیط Microsoft Visual Studio 6.0 - sp6 ادیت و کامپایل میکنم.
1- ایا میشه کدها رو توی محیط برنامه نوسی ویژوال استودیو 2005 هم نوشت و یا ادیت و کامپایل کرد؟
فکر میکنم محیطش بهتر و راحتر باشه. در ضمن ایا امکان اجرای برنامه هایی که با ++C  در محیط دات نت نوشته میشوند بدون نصب فریم ورکها هم هست یا نه؟؟؟

2-آیا برنامه هایی که با این زبان نوشته میشوند مختص محیط های مثل کنسول و داس هست و یا اینه میشه برنامه های تحت ویندوز هم نوشت؟؟؟ 3-

« آخرين ويرايش: 21 آبان 1387,ساعت 00:16:42 توسط Hadiir » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
Siavash
مدیر ارشد

تعداد ارسال: 1359

« پاسخ #4 : 21 آبان 1387,ساعت 16:36:37 »

من در حال حاضر دارم برنامه نویسی ++C رو با کتاب (برنامه نویسی به زبان ++C) نوشته دایتل کار میکنم و کدها رو هم توی محیط Microsoft Visual Studio 6.0 - sp6 ادیت و کامپایل میکنم.
1- ایا میشه کدها رو توی محیط برنامه نوسی ویژوال استودیو 2005 هم نوشت و یا ادیت و کامپایل کرد؟
فکر میکنم محیطش بهتر و راحتر باشه. در ضمن ایا امکان اجرای برنامه هایی که با ++C در محیط دات نت نوشته میشوند بدون نصب فریم ورکها هم هست یا نه؟؟؟

2-آیا برنامه هایی که با این زبان نوشته میشوند مختص محیط های مثل کنسول و داس هست و یا اینه میشه برنامه های تحت ویندوز هم نوشت؟؟؟
3- تشکر

1- از نظر ممکن بودن، بله میشه ولی نصب VS2005 یا 2008 تمامی ساختار ویندوز رو تحت شعاع قرار میده و عملا بعد از نصب شما ویندوز به روز شده ای خواهید داشت با امکانات DotNet. البته این رو هم در نظر داشته باشید که نوشتن کد های ++C در محیط دات نت ساده تر نخواهد بود! محیط Visual Studio با توجه به کاری که قرار است انجام دهد (ایجاد یک بستر فوق العاده قدرتمند برای ویرایش و اجرای کدهای ASP، C#، VB و ...) منابع بسیار زیادی از سیستم را به خود اختصاص می دهد و بارگزاری اولیه ی صفحه ی ویرایشگر VS.net بسیار زمانبر تر از VS6 می باشد.

2- ++C یک از قدرتمند ترین زبان های موجود هست و هر کاری که تصورش رو بکنید میشه باهاش انجام داد، به طور مثال بخش اعظمی از همین ویندوز XP که داریم ازش استفاده میکنید با ++C نوشته شده.

3- خواهش میکند.

* با توجه به مطالب فوق برای کد نویسی به زبان ++C بهترین و قوی ترین محیط VS 6.0 می باشد و در نبود این محیط، DEV-Cpp جایگزین خوبی خواهد بود.

آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :