صفحه: 1    پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: آموزش تصویری دانلود از رپیدشیر  (دفعات بازدید: 697 بار)
Milad
مدیر دانشنامه
*
تعداد ارسال: 1753

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری
-اهدا شده: 42
-دریافت شده: 226

Quix CH Shell Game Chainreaction CH Starfall Breakout Breakoutv2 Bricksinthewall Bloodypingu Cat Memory Killkenny Triathalon Technobounce CH
« : 22 بهمن 1386,ساعت 15:38:58 »
پاسخپاسخ

سلام دوستان خیلی ها توی دانلود از سایت ریپدیشر مشکل دارند از این رو تصمیم گرفتم بک نیمچه آموزشی در اینباره بزارم که امیدوارم مفید باشه البته خیلی کوتاه و ساده هستش.

شرح آموزش :
با کلیک کردن بر روی لینک دانلود به سایت ریپدیشر هدایت میشود پس از دقایقی که صفحه بارگزاری شد تصویری مطابق شکل زیر میبینید. البته من تصویر رو بریدم و محیط مورد نیاز رو قرار دادم .خوب شما در اینجا روی گزینه free کلیک کنید و منتظر بمانید صفحه بعد بارگذاری بشود.

خوب در صفحه جدید قسمت اساسی در تصویر زیر نشان داده شده است همونی که پسره داره نشون میده قشنگ خوب شما در اینجا کد امنیتی رو که ریپدیشر در نظر گرفته و تشکیل شده از حروف و عداد که در اینجا sils هستش یعنی فقط حروف رو در کادر محاوره ای وارد کنید و بر روی گزینه download via telegloble کلیک کنید .

امیدوارم همیشه شاد و موفق و پیروز باشید. در آینده نزدیک آموزشی کامل تر در این باره فراهم میکنم و سعی میکنم آموزش دانلود از سرور های غیر مستقیم دیگر رو براتون قرار بدم .
« آخرين ويرايش: 22 بهمن 1386,ساعت 21:22:37 توسط MILAD » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
Siavash
مدیر ارشد
*
تعداد ارسال: 5414

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741

« پاسخ #1 : 07 بهمن 1387,ساعت 21:39:09 »
پاسخپاسخ

در نسخه ی جدید سایت rapidshare.com پس از کلیک بر روی لینک دانلود به صفحه ای مثل صفحه ی زیر منتقل خواهید شد:

پس از کلیک بر روی گزینه ی "Free User" به صفحه ی زیر منتقل خواهید شد و باید صبر کنید تا تایمر به 0 برسه...

پس از صفر شدن تایمر دکمه ی دانلود ظاهر خواهد شد، بر روی Download کلیک کنید و دانلود شروع خواهد شد.

گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

چند روزی شدیدا درگیرم... کمتر سر میزنم.

آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!

تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد (ناپلئون)
صفحه: 1    بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :