صفحه: 1    پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ترفندهای ویژه  (دفعات بازدید: 802 بار)
Siavash
مدیر ارشد
*
تعداد ارسال: 5414

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری
-اهدا شده: 3977
-دریافت شده: 1741

« : 25 آبان 1386,ساعت 17:11:23 »
پاسخپاسخ

در این تاپیک فقط ترفند هایی قرار داده میشه که با تجربه ی شخصی اعضای دانشنامه بدست اومده و 100% تست شده است.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

چند روزی شدیدا درگیرم... کمتر سر میزنم.

آنجا که همه مثل هم فکر میکنند، هیچ کس خیلی فکر نمیکند!

تصور كن اگر قرار بود هر كس به اندازه ی دانش خود حرف بزند چه سكوتی بر دنیا حاكم میشد (ناپلئون)
Siavash
مدیر ارشد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #1 : 17 ارديبهشت 1387,ساعت 07:38:38 »
پاسخپاسخ

چند وقت پیش من و یکی از دوستان یک سی دی درسی خریدیم که قیمت نسبتا بالایی داشت و میخواستیم مشترکا استفاده کنید. بعد از اینکه به منزل رسیدم و سی دی رو در دستگاه قرار دادم دیدم که عجب کلاهی سرم رفته و به جای اینکه نرم افزاری در کار باشه و از این چیزا، یه نفر اومده از تک تک شفحه های کتاب عکس گرفته و عکس ها رو گذاشته توی چند تا پوشه، عین همین کار رو با سوالات هم انجام داده... و در واقع کلی پول بابت تصاویر اسکن کتاب درسی از ما گرفته بودن... حالا این به کنار، از اونجا که نمی تونستیم مشترکا در یک زمان از سی دی استفاده کنید، سعی کردم یه کپی از سی دی بگیرم و در اختیار دوستم قرار بدم که با کمال تعجب متوجه وجود قفل بر روی سی دی شدم!!! دیگه توقع این یکی رو واقعا نداشتم، آخه اسکن صفحات کتاب رو آدم به مردم قالب میکنه اونم با سی دی قفل دار!!!

به هر حال هر کسی عصبانی میشه دیگه، کپی اون سی دی هم کار زیاد سختی نبود، فقط به برنامه صحیح احتیاج بود که با تست بیشتر از 20 تا برنامه شبیه سازی سی دی بالاخره برنامه صحیح رو پیدا کردم...  
[HIDE-THANKS]
برای این کار ابتدا به نرم افزار BlindWrite نسخه 6 یا بالاتر احتیاج داریم که این نرم افزار رو میتونید از اینجا دانلود کنید.

برای نسخه ی 6.0.4.36 یک فایل به همین پست پیوست شده که برنامه رو کامل میکنه :blink:

1- نرم افزار BlindWrite را نصب کنید و اجرا کنید. (در نصب به مشکلی بر نخواهید خورد)

2- پس از اجرای BlindWrite، سی دی را درون درایو قرار دهید. (تاکید میکنم که ابتدا BlindWrite را اجرا کنید و سپس CD را درون دستگاه قرار دهید)

3- بر روی دکمه Read کلیک کنید. (بهتر است تنظیمات بر روی Automatic قرار داشته باشد)

4- برای یک سی دی 700 مگابایتی قفل دار، حدود 25 دقیقه باید صبر کنید....

5- همچنان صبر کنید.... میتونین در این فاصله یک فنجان قهوه نوش جان کنید :wow:

6- تصویر سی دی آماده شده است. :bouncy:

7- سی دی به طور اتوماتیک بیرون داده میشود.

------------------------------------------------------------------
در این مرحله کار کپی و شکستن قفل به پایان رسیده و اطلاعات سی دی بر روی هارد دیسک شما قرار دارد.
------------------------------------------------------------------

اکنون میتوانید سی دی را با هر نرم افزار کپی Imageی که توانایی پشتیبانی از فرمت B6T را داشته باشد کپی کنید ولی اگر میخواهید به صورت مستقیم از روی هارد دیسک از تصویر سی دی استفاده کنید:

ابتدا باید نرم افزار Daemon Tools نسخه 4 به بعد را دانلود و نصب کنید. (برای دانلود اینجا کلیک کنید)

پس از نصب بر روی آیکون قرمز کوچکی که در کنار ساعت سیستم به نمایش در خواهد آمد کلیک کنید و با انتخاب گزینه ی "ِDevice 0: [X] no media" فایل Image ساخته شده را در اختیار Daemon Tools قرار دهید.

[/HIDE-THANKS]
همین.

امیدوارم مفید بوده باشه... خجالتی

Siavash
مدیر ارشد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #2 : 17 ارديبهشت 1387,ساعت 08:42:49 »
پاسخپاسخ

خب، حتما تا حالا با این مورد برخورد داشتید، برای مثال بسیاری از بازی هایی که در ایران در اختیار ما قرار میگیره به 2 دلیل به طور مستقیم قابل اجرا نیستند...

1- حجم محتویات لازم برای نصب بازی های جدید افزایش چشمگیری داشته و دیگر یک یا دو CD-Rom فضای کافی را برای ناشر بازی فراهم نمی کنند و از این رو ناشران بازی ها از DVD ها استفاده می کنند و از آنجا که در ایران هنوز DVD-Drive ها جای خودشون رو اون طور که باید باز نکرده اند، شرکت هایی که بازی ها را در اختیار کاربران ایرانی قرار میدهند، ناچار به قسمت بندی بازی و ذخیره آن در CD ها هستند، یک روش برای این تقسیم بندی ساخت Image هست.

2- به دلیل استفاده از DVD و CD های غیر اصل در ایران و برای گمراه کردن سیستم تشخیص اصل بودن بازی ها که در زمان نصب هر بازی اصل بودن Disk حاوی آن بازی را چک میکند از Clone Image (تصویر همسان دیسک اصلی) استفاده میشود.

البته Image ها به خودی خود ناقض قوانین حق نشر نیستند، به طور مثال شما می خواهید از فیلم عروسی خود یک نسخه تهیه و در هارد دیسک نگهداری کنید، به جای اینکه محتوای Disk را کپی کنید (در کپی کردن برخی از اطلاعات غیر ضروری حذف می شوند) می توانید از Disk خود یک Image (تصویر) تهیه کنید، قابلیت Image ااین است که 100% همسان با Disk شماست و می تونید مطمئن باشید که هیچ اطلاعاتی رو از دست ندادین...

و اما بریم سر اصل ماجرا... چطور از Image ی که به دست ما رسیده یا خودمون ایجاد کردیم میتونیم استفاده کنید؟

برای این کار یا باید Image رو روی یک دیسک رایت کنیم و یا یک دیسک مجازی بسازیم و تصویر رو داخل این درایو مجازی قرار بدیم (فراموش که نکردید؟ این تصویر دقیقا همزاد دیسک حقیقی ما هست! پس هر کاری بشه با دیسک کرد با این تصویر هم میشه کرد :blink:).

برای ساخت یک درایو مجازی برنامه های بسیار متنوعی نوشته شدن که اکثرا حجیم و یا پولی هستند، در این بین قدرتمندترین برنامه ای که ایجاد شده نامش DaemonTools هست و من تا نسخه 4.1 رو که دیدم و استفاده کردم میتونم بگم بی نظیر بوده و هیچ نوع Image ی نبوده که این برنامه قادر به شناساییش نبوده باشه...
اما این برنامه کمی حجیمه و البته هنگام نصب 1 سرویس ویژه رو نصب میکنه، در StartUp قرار میگیره، آیکونش همیشه در کنار ساعت (نوار پایین صفحه) به نمایش در میاد و از همه مهمتر اینکه اگه شما با برنامه های دیباگر مثل OllyDbg کار میکنید، این برنامه در کار شما اخلال ایجاد خواهد کرد. (دیگه میل خودتون اگه دوست دارید از این لینک دانلود و نصبش کنید)

در این جا من میخوام یه برنامه بسیار ساده، کم حجم و از همه مهمتر محصول مایکروسافت رو به شما معرفی کنم که اکثر قابلیت های برنامه بالا رو داره، هیچ صدمه ای به سیستم نمیزنه و هیچ تنظیمی رو سر خود تغییر نمیده!

اول از همه این برنامه رو از این آدرس و یا از فایل کوچکی که به همین پست پیوست شده دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید، حالا:

1. فایل VCdRom.sys رو در مسیر "X:\windows\system32\drivers" (حرف X نام درایوی است که ویندوز در آن قرار دارد) کپی کنید.
2. فایل VCdControlTool.exe را اجرا کنید.
3. روی "Driver control" کلیک کنید.
4. اگر دکمه "Install Driver" فعال بود روی آن کلیک کرده و برنامه را به مسیر فایل "VCdRom.sys" هدایت کنید، و سپس بر روی Open کلیک کنید.
5. روی Start کلیک کنید.
6. روی Ok کلیک کنید.
7. روی "Add Drive" کلیک کنید و این کار را آنقدر تکرار کنید تا نام درایو ایجاد شده نام جدیدی باشد (مثلا اگر قبلا درایو I بر روی سیستم شما وجود داشته است و با کلیک بر روی "Add Drive" درایوی با همین نام یعنی I ایجاد شد، مجددا بر روی "Add Drive" کلیک کنید تا درایو دیگری ایجاد شود، مثلا J، اگر J هم از پیش داشته اید همین طور ادامه دهید تا درایوی با نام جدید ایجاد شود.)
9. یکی از درایو هایی که نامشان جدید است را انتخاب کنید و روی "Mount" کلیک کنید.
10. برنامه را به مسیر قرار گیری فایل تصویر راهنمایی کنید، فایل تصویر را انتخاب کرده و بر روی "OK" کلیک کنید. تغییر دیگری ندهید، مجددا روی "OK" کلیک کنید.

تمام شد... حالا به صفحه "My Computer" بروید، مشاهده خواهید کرد که یک درایو جدید ایجاد شده است، بر روی آن کلیک کنید... درست است! تصویر دیسک درون درایو مجازی درست مشابه یک دیسک حقیقی درون درایو حقیقی باز خواهد شد.

هر تغییری که میخواهید بدهید میتوانید توسط VCdControlTool.exe انجام دهید.

فایل پیوست توسط مدیر حذف شد!
« آخرين ويرايش: 07 ارديبهشت 1388,ساعت 10:34:55 توسط Siavash » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
Siavash
مدیر ارشد
*

فعالیت هفتگی
0%
سپاسگزاری

« پاسخ #3 : 17 ارديبهشت 1387,ساعت 10:11:37 »
پاسخپاسخ

چند وقت پیش که داشتم یکی از فایل هایی که در دانشنامه قرار داده شده بود رو دانلود می کردم با یه مشکل برخورد کردم، فایل دانلودی پس از خارج شدن از حالت فشرده تبدیل به دو فایل با پسوند های cue و ape شد :wow:

تا جایی که من می دونستم فایل های cue نوعی Image هستند پس با Virtual Drive  سعی کردم بازشون کنم ولی موفق نشدم! خیلی عجیب بود :think: ... بعد از کمی جستجو متوجه شدم که این نوع فایل یک فایل صوتی خاص هست که از به هم پیوستن چندین فایل کوچک تر به وجود اومده و به برنامه ویژه ای برای برای جدا کردن این فایل های به هم پیوسته نیاز هست.

برنامه های زیادی رو تست کردم. بهترینشون در این بین Ape Ripper 4.9.0 بود که بدون دردسر و با سرعت نسبتا قابل قبولی فایل بزرگ ape رو به Track های کوچک تقسیم کرد. ولی به دو دلیل این برنامه به درد بخور نبود، اولا این که همه چیز توش اتوماتیک بود (تنظیمات من قابل اعمال نبود) و دوم اینکه برای استفاده از این برنامه باید پول پرداخت می شد وگرنه پس از تبدیل 3 فایل ape دیگر قابل استفاده نبود (البته راه حل داره ولی... :what: ) به همین دلیل دنبال برنامه رایگان، کم حجم و سریع دیگه ای گشتم. برنامه ای که پیدا کردم، کارش خوب بود ولی فقط ape رو به قطعات کوچک تقسیم میکرد و فزمتش رو همون ape باقی میذاشت! من نرم افزاری برای پخش این نوع فایل ها نداشتم پس ناچار بودم باز هم بگردم.

البته اگه مایل هستید، این برنامه با نام cue Splitter 1.0 از این آدرس قابل دانلوده ولی حواستون باشه که نیاز به یک برنامه اجرا کننده هم دارید تا بتونید فایل های ape رو توسطش اجرا کنید، نگران نباشید این برنامه رو با نام Free Ape Player از این آدرس میتونید دانلود کنید.

مورد دومی که پیدا کردم یک پلاگین بسیار کوچک بود که بر روی Winamp نصب میشد و تمام قابلیت های لازم برای جدا سازی و اجرای فایل های صوتی داخل فایل اصلی رو به ما می داد،(پلاگین مخصوص WinAmp به همین پست پیوست شد) ولی من دنبال یک برنامه مستقل بودم...
[HIDE-THANKS]
و اما در نهایت به برنامه ای به نام APE+CUE Knife رسیدم که OpenSource بود و با حجم 440 کیلوبایت، کم حجم ترین برنامه در این زمینه بود.
برای استفاده از این نرم افزار اول از همه برنامه رو از این آدرس و یا از فایل کوچکی که به همین پست پیوست شده دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید...
بعد از اینکه فایل ها از حالت فشرده خارج شدند دو تا پوشه و یک فایل اجرایی رو مشاهده خواهید کرد، فایل خارج از پوشه (APE+CUE.hta) رو اجرا کنید (ممکنه بعضی نوشته ها به صورت مستطیل دیده بشن) ، روی Browse کلیک کنید و برنامه رو به مسیر فایل ape مورد نظر راهنمایی کنید و پس از انتخاب فایل روی Open کلیک کنید.
در پایین صفحه اصلی 2 کلید قرار داره روی کلید سمت چپ کلیک کنید، یک پنجره حاوی اطلاعات Track های موجود در فایل مادر به نمایش در میاد و همزمان مشاهده خواهید کرد که بخشی از برنامه در صفحه ای مشابه Command Prompt به اجرا در آمده، تا زمانی که پیغام اتمام کار رو دریافت نکرده اید به این پنجره ها دست نزنید، به ازای هر Track یکبار پنجره سیاه رنگ بسته و مجددا باز خواهد شد، این پنجره نمایشی از روند جدا سازی و تبدیل Track ها را به نمایش خواهد گذاشت.

در نهایت یک پوشه جدید در پوشه ای که فایل  ape در آن قرار داشته است ایجاد خواهد شد و Track های جدا شده درونش قرار داده میشود.

[/HIDE-THANKS]
صفحه: 1    بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :